General Proex

Suntem o companie specializata in servicii complete de proiectare in domeniul ingineriei civile.


Suntem dedicati furnizarii de servicii profesionale și inovatoare clientilor nostri, care acopera o mare varietate de proiecte civile, rezidentiale, industriale, infrastructura rutiera si studii de teren.


Serviciile de inginerie sunt integrate cu celelalte discipline pentru a crea un proces coordonat, rapid, accesibil și eficient, care promovează designul perfect pentru clientii nostri.

Denumire
General Proex
Data infiintarii
2012
Sediul 01
Nasaud
Sediul 02
Cluj-Napoca

Despre

Suntem una dintre putinele companii din tara care ofera servicii complete de proiectare in domeniul ingineriei civile si asigura toate etapele necesare finalizarii unui proiect.


In decursul a peste 5 ani de experienta am reusit sa venim pe piata cu concepte si metode noi de proiectare in domeniul cailor de comunicatii si constructiilor civile, rezultand astfel realizari notabile in aceste domenii.


Suntem certificati ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001 de catre URS Romania, una dintre cele mai apreciate si inovatoare companii in sectiunile de certificare, formare profesionala si inspectie tehnica, dovada a calitatii activitatii pe care o desfasuram.


Serviciile noastre includ vizitele pe teren, designul conceptului, dezvoltarea conceptului, documentatia de constructie și legatura cu constructorii, contractorii și autoritatile publice. Aceste servicii vor asigura coordonarea și buna funcționare a proiectului dumneavoastra.


Oferim o gama larga de servicii de proiectare in sectorul public si privat, satisfacem nevoile clientilor nostri în moduri care depasesc în mod constant asteptarile.

km de drum proiectati
poduri proiectate
constructii civile proiectate
clienti fericiti

Echipa noastra

Intreaga noastra echipa este angajata pentru a asigura succesul fiecarui proiect.

Inginerii nostri, proiectanti și consultanti în managementul constructiilor sunt mobilizati pentru a raspunde provocarilor clientilor nostri cu noi analize și solutii adaptate, pe termen lung.

Suntem mândri de contributia fiecarui membru al echipei General Proex.